پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مرداد ۱۳۸۵، ۱۰:۲۰

قطار ويژه غزال در مسير بندر عباس - تهران و بالعكس تردد مي‌كند

به منظور ارايه خدمات بهتر به اهالي استان هرمزگان قطار ويژه عزال يك روز در ميان در مسير بندر عباس - تهران و بالعكس تردد مي كند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي شركت قطار هاي مسافري رجاء، اين قطار روزهاي دوشنبه، سه شنبه و پنج شنبه ساعت 15 و 15 دقيقه از تهران حركت و ساعت 9 و 55 دقيقه روز بعد به بندر عباس وارد و روزهاي دوشنبه، چهارشنبه و جمعه ساعت 16 و 15 دقيقه از بندر عباس حركت و ساعت 11 و 24 دقيقه روز بعد به تهران وارد مي شود.

بهاي بليت اين قطار 215 هزار ريال مي باشد و داراي امكانات متنوعي از قبيل كوپه خواب، 4 تخته با دكوراسيون زيبا، پذيراي عصرانه در كوپه، سيستم تصويري در كوپه، سيستم صوتي با چند كانال، سيستم گرمايش و سرمايش مطلوب، سرويس بهداشتي ايراني و فرنگي و آب سرد و گرم در هر سالن، رستوران مجلل و ارايه خدمات درماني وامدادي است.

اين قطار از سوي شركت وانيا ريل راه اندازي شده است.

کد خبر 361684

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha